Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu
Robottiruohonleikkurin asennusprosessi voi olla monimutkainen ja aikaa vievä, mutta meidän ammattitaitoiset asentajamme tuntevat robottiruohonleikkurit läpikotaisin ja asentavat sen nopeasti ja luotettavasti puolestasi. Asennuksen yhteydessä he myös opastavat sinua käyttämään robottiruohonleikkuria oikein ja huolehtimaan siitä, että leikkuri toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Asennustyön voit vähentää kotitalousvähennyksessä, jolloin sinulle jäävä maksuosuus pienenee merkittävästi.
Miten tilaan asennuksen?
Tarjoamme ilmaista robottiruohonleikkurin pihakartoitusta, jolloin saat tarjouksen juuri pihallesi sopivasta robotista sekä asennuspalvelusta. Voit myös tilata asennuksen suoraan verkkokaupastamme tai olla asentajaamme yhteydessä info@pihabotti.fi ta 045 7837 1945.
Mitä robottileikkurin asennuspalveluun kuuluu?
- Sopivan robotin valitsemisen
- Latausaseman asennuksen (maadoitetun verkkovirtapistokkeen tulee olla asennettu ennen robottiruohonleikkurin asennusta)
- Rajakaapelin ja mahdollisen hakukaapelin asennus nurmikolle (tai virtuaaliset rajat rajakaapelittomassa mallissa)
- Saarekkeet kohteille, joihin robotti ei saa mennä
- Robottiruohonleikkurin testaus sekä käyttäjän opastus
- Matkat asennuspaikalle Uudellamaalla (kysy erikseen asennuksen saatavuutta muualla)
Mitä robottileikkurin asennuspalveluun EI kuuluu?
- Nurmikon leikkuu ennen asennusta
- Lisätarvikkeet, jotka eivät sisälly tehdaspakkaukseen
- Verkkovirtapistokkeen asennus
- Ylimääräiset kivetyksen muokkaamiseen liittyvät työt (leveys yli 1,5m)
- Nurmialueen kunnostustyöt asennuksen jälkeen
- Asennuspakettiin kuulumattomat saarekkeet
Asentaja kertoo ennen asennusta mahdollisista lisätöistä, jotka eivät kuulu asennuspakettiin.
Robottiruohonleikkurin asennuksen vaiheet
1. Robotin valinta
Mikäli tarvitset apua oikean robotin valitsemisessa, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään pihallesi parhaiten sopivan mallin. Voimme selvittää sopivan mallin joko etänä tai paikan päällä. Helpoin tapa olla yhteydessä on täyttää ilmainen pihakartoitus -lomake.
2. Asennuksen suunnittelu
Kun oikea robotti on valittu ja saapunut, tulee asentajamme paikan päälle asentamaan robotin. Ensin asentaja käy asiakkaan kanssa läpi pihan rajat, jonka jälkeen sovitaan lataustelakan paikka.
3. Lataustelakan asennus
Lataustelakka asennetaan paikkaan, joka on asiakkaan kanssa suunnitteluvaiheessa sovittu. Lataustelakan asennuksen yhteydessä asennetaan myös mahdollinen tukiasema, jos kyseessä on rajakaapeliton malli.
4. Rajakaapelin/virtuaalisen rajan asennus
Rakapaaleillisessa asennuksessa asennetaan asennuskoneella, joka upottaa kaapelin maan sisään noin 3-5 cm syvyyteen. Tämän jälkeen asennetaan riittävä määrä hakukaapeleita, joiden avulla robotti löytää takaisin lataustelakkaan. Tässä yhteydessä kaapelilla rajataan myös kohdat joihin robottia ei haluta, kuten isot juuristot ja istutukset.
Rajakaapelittomassa asennuksessa asentaja määrittää robottiruohonleikkurin rajat omalla puhelimellaan. Rajojen määritys tapahtuu kauko-ohjaamalla robottia tontin rajojen ympäri.
5. Robotin ohjelmointi, testaus ja käyttäjän opastus
Lopuksi asentaja ohjelmoi robotin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi sekä suorittaa kalibroinnin. Tämän jälkeen asentaja vielä testaa robotin toimivuuden. Lopuksi asiakkaalle annetaan kattava opastus robottileikkurin käytöstä ja huoltotoimenpiteistä.
6. ASENNUKSEN JÄLKEEN
Onnistuneen asennuksen jälkeen autamme asiakasta kaikissa robottiin liittyvissä murheissa parhaamme mukaan. Joskus ammattilaisen asennuksesta huolimatta robotti ei toimi pihalla halutulla tavalla. Näissä tilanteissa autamme asiakasta joko etänä tai tulemme paikan päälle apuun.